جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود

آغاز طرح ویژه تعزیرات برای ماه رمضان و نوروز از فردا

طرح ویژه تعزیرات برای ماه رمضان و نوروز از ۵ اسفند آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از اجرای طرح ویژه تعزیرات در ماه رمضان و نوروز از ۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

 

محمدعلی اسفنانی درباره فعالیت گشت‌های تعزیرات در ایام عید نوروز و ماه رمضان، گفت: هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز طرح ویژه تعزیرات برای نظارت بهتر بر بازار اجرا می‌شود. امسال هم همانند سال گذشته به دلیل اینکه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هم تلاقی دارد، این دو طرح با هم ادغام شده است و طرح ویژه تعزیرات از ۵ اسفندماه آغاز می‌شود و تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه بازار هدف، کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و عید نوروز است، گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و نیز بازرسان وزارت جهاد کشاورزی در بحث کالاهای اساسی موارد بازرسی و تنظیم گزارش‌ها را برعهده دارند و برخی از مراجع دیگر مثل دانشگاه‌های علوم پزشکی، سازمان استاندارد، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و اتاق اصناف در کنار آن‌ها برای ما گزارش تهیه کرده و تخلفات احتمالی را بررسی می‌کنند.

 

اسفنانی گفت: علاوه بر اختصاص شعب سیار در قالب گشت‌های مشترک با کمک و همراهی دستگاه‌های مسئول نسبت به حضور میدانی در بازار اقدام خواهیم کرد.

 

وی افزود: این گشت‌ها حتی در ایام تعطیل، تخلفات حوزه بازار را گزارش می‌دهند و به تخلفات رسیدگی و حکم صادر و اجرا می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار